Q-Service service-uri europene

Q-Service reprezintă o reţea de service-uri auto profesionale independente care opereaza atat in România, precum și în alte ţări europene - acum și în Republica Moldova. Reţeaua Q-Service este o alternativă la service-urile auto de reprezentanţă, clienţii avand garanţia obţinerii serviciilor de reparaţii si intreţinere auto la cele mai ridicate standarde de calitate. Preţul reparaţiilor se calculează pe baza timpilor de normare specificaţi de producătorii de autovehicule, clienţii obţinând astfel preţul corect pentru serviciile primite.

Teste de calitate

Pentru a asigura o gamă largă de servicii de calitate, cu ajutorul specialiştilor noştrii auto efectuăm regulat teste pentru a stabilii calitatea standardului de servicii. Aceste teste sunt realizate sub formă de "cumparator misterios".

Expertiza

Trainingurile periodice pe care le organizăm, ofera angajaţilor reţelei Q-Service cunostinţele si competeţele necesare desfăşurării activitaţii. Personalul de training pe langă faptul că este certificat, dispune si de expertiza necesară furnizării de servicii de un inalt nivel de profesionalism.

Garanția nu se pierde

Producătorii și importatorii auto nu mai pot refuza să accepte o plângere sau să limiteze în vreun fel o garanție atunci când proprietarul mașinii a făcut o reparatie in alta parte decat un dealer autorizat. Conform noilor norme, numite "Exceptare pe categorii" producatorii auto sunt obligați să ofere informații tehnice pe tipul de autovehicul și reparatorilor independenți, și trebuie să pună la dispoziţie aceste date pentru vehiculele care au primit certificat de omologare după 1 septembrie 2009. Cu toate acestea, noile norme se termină în 2023.

Q-Service,
Calitate inaltă a serviciilor la un pret corect!